Kedves Látogató!
Sajnáljuk, de most nem vagyunk nyitva! Várunk szeretettel keddtől vasárnapig 10.00 órától!
hétfõZárva
kedd10:00 — 18:00
szerda10:00 — 18:00
csütörtök10:00 — 18:00
péntek10:00 — 18:00
szombat10:00 — 18:00
vasárnap10:00 — 18:00

Jogi közlemény

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a muzeum.kozut.hu internetes portál látogatóit, hogy weboldalainak látogatása egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

1. A muzeum.kozut.hu weboldalainak tartalma – így az azokon szereplő valamennyi logó is – szerzői jogvédelem alá esik. A muzeum.kozut.hu publikáló társaságok, szervezetek, magán és jogi személyek  az erre vonatkozó valamennyi jogukat fenntartják.

2. A publikálók előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmát (szövegeket, ábrákat, térképeket, táblázatokat stb.) vagy azok bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, ugyanakkor hozzájárulnak ahhoz, hogy a honlap látogatói saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatait számítógépükön tárolják vagy kinyomtassák.

3. A publikálók nem vállalnak felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közétett anyagokért, amelyekhez weboldalai kapcsolódnak.

4. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. fenntartja a jogot, hogy a muzeum.kozut.hu tartalmát bármikor módosítsa, vagy elérhetőségét megszüntesse. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nem vállalja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től függetlenül változtatás történik, ezért a publikálók nem vállalnak garanciát a honlap látogatóinál megjelenő weboldalak tartalmára vagy megbízhatóságára vonatkozóan.

5. Amennyiben bármely látogatónk írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül) egyúttal elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy azt a Magyar Közút Nonprofit Zrt., vagy másik publikáló – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Az anyag küldője ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez jogi eljárást a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel szemben, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az anyagot publikáló kiadót.

KISKŐRÖSI ÚTTÖRTÉNETI MÚZEUM

6000 Kiskőrös, Dózsa György út 38.

+36 78 511 935

uttortenetimuzeum@kozut.hu

ÍRJ NEKÜNK!